Kaikki taksialan laskutus- ja maksupalvelut yhdestä paikasta.

Palvelun yhteistyössä tarjoaa PlusID Oy.

Taksi + laskutus = PlusLaskutus.com

Aloita ja rekisteröidy jo tänään. Ilmainen laskutus, helppo, ja huoleton.

Esittely- ja tiedotustilaisuudet

Järjestämme halukkaille palveluun ja sen käyttöönottoon liittyen esittely- ja koulutustilaisuuksia verkkotapahtumana (Teams). Tilaisuudessa on mahdollisuus myös esittää kysymyksiä palvelusta ja sen toiminnasta.

Tällä hetkellä ei julkisia tilaisuuksia aikataulutettuna. Voit katsoa yhden aikaisemman tilaisuuden nauhoituksen täältä.

Otathan meihin yhteyttä mikäli haluat tällaisen tilaisuuden järjestettävän teidän taksiyrityksillenne sekä -kuljettajille.

KELA omavastuu

KELA omavastuun laskuttaminen

Kela-ajojen sopimusehtojen mukaisesti palveluntuottajien tulee ajaa myös sellaiset Kela-kyydit, joissa asiakkaalta perittävä omavastuuosuus laskutetaan.

Laskutuskyytejä kuitenkin selvästi kartetaan ja niihin on vaikeuksia löytää autoja. Tähän ongelmaan on nyt ratkaisu jossa laskun luonti sekä laskun elinkaaren hallinta on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

Taksimatkan KELA-omavastuuosuuden laskuttaminen ei ole ikinä ollut helpompaa. Teet laskun nopeasti vaikka suoraan taksikyydin päättymisen yhteydessä. Laskut lähtevät helposti ja nopeasti ja laskusta huolehditaan alusta loppuun. Voit laskuttaa sekä edunvalvonta- että tavallisia asiakaskyytejä.

Fast,Internet,Concept.,Autonomous,Self,Driving,Vehicle,Car,Technology.,Levitating

Muu laskutus

Palvelussa on mahdollista tehdä myös muuta laskuttamista, esimerkiksi autoilijan sopimusajoja tai siivouksia helposti. 

Laskun luonti on helppoa ja rivitietosi ovat tallella jatkuvaan käyttöön. Laskun elinkaaren hallinta on tehty helpoksi ja vaivattomaksi.

Miksi PlusLaskutus?

Helppo

Palvelua on helppo käyttää ja se on saatavilla 24/7 ja 365 päivää vuodessa. Voit käyttää palvelua niin tietokoneella kuin matkapuhelin- tai tablettilaitteilla.

Luotettava

Laskujen elinkaaren hallinta on varmistettu useiden vuosien aikana ja järjestelmästä menee läpi miljoonia laskuja vuosittain. Me huolehdimme koko laskun elinkaaren hallinnasta puolestasi.

Ilmainen

PlusLaskutus -palvelu on markkinoiden tehokkaiden laskutusjärjestelmä ja sitä kautta myös edullinen käyttää. Käyttöönotto ei tuo mitään kuluja yritykselle tai muille käyttäjille. Kokeile tänään ja ylläty!

Räätälöity

PlusLaskutus -palvelu on hieman erilaisempi laskutuspalvelu. Me keskitymme asiakkaidemme tarpeisiin ja toteutamme räätälöidyn ratkaisun laskuttamiseen sekä muuhun maksutapa palveluihin.

Taksiyritykselle

PlusLaskutus -palvelun käyttöönotto on helppoa.

  • käyttöönotosta ei aiheudu minkäänlaista kustannusta autoilijalle
  • palvelu autoilijalle toistaiseksi maksuton
  • palveluun liittyminen vapaaehtoista
  • laskutettava asiakas maksaa laskutus- ja perintäkulut

Voit rekisteröidä yrityksesi tilin helposti klikkaamalla alla olevaa nappulaa: lisäät vain omat henkilökohtaiset tietosi, yrityksesi tiedot, sekä teet vahvan tunnistautumisen. Ja valmis! Nyt olet valmis laskuttamaan!

Katso lisäohjeita tästä.

Taksiyrityksiä

Kuljettajalle

Taksinkuljettajana voit rekisteröityä palveluun joko suoraan klikkaamalla alla olevaa nappulaa TAI vaihtoehtoisesti klikkaamalla sinulle lähetettyä kutsulinkkiä. Tämän kutsun tekee autoilija/taksiyrityksen edustaja, jolloin sinut liitetään automaattisesti ko. taksiyrityksen kuljettajaksi ja voit aloittaa laskuttamisen.

  • käyttöönotosta ei aiheudu minkäänlaista kustannusta kuljettajalle
  • kuljettaja voi olla linkitettynä useampaan taksiyritykseen/autoilijaan samoilla tunnuksilla
  • laskun luonti on helppoa vaikka suoraan taksikyydin päätyttyä
  • voit käyttää järjestelmää tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella milloin vain

Huomioithan, että ilman linkitystä taksiyritykseen et voi aloittaa laskuttamista.

Katso lisäohjeita aloittamiseen tästä.

Taksinkuljettaja

Yhteistyössä

Teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja pyrimme käyttämään markkinoiden monipuolisimpia ja tehokkaimpia ratkaisuja toteuttamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme laskutus- ja maksupalveluiden tarjoamiseksi. Ohessa muutamia julkisia referenssejä yhteistyöstämme.